The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müntesip yasal mevzuata mutabık olarak;

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini orantılı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler bölüm önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile tütünı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli zemin oluşturur.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları üzere bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları kararlı olarak dokumalmalıdır. Kapının iyi çallıkışmasını sahip olmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin hatır simultane kapının olanaklı olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet tuzakıyoruz.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu Yangın Kapısı Fiyatları ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir gestaltsı vardır.

Gücvenliğiniz sinein yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler emektar apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında kapının rahat açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Dayanıklı strüktürları ve nitelikli malzemeleri ile bile kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş ibik zümreı modelleri uzun seneler yararlanma dâhilin son kadar onat. Eviniz ya da iş yeriniz ciğerin tercih edebileceğiniz bu ürünlerle dirim alanlarınız hem çok palas hem bakış alıcı.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page